Zoek

Verzending & Retour

Verzending
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.

Afhankelijk van wat je hebt besteld, kiezen we een geschikte koeriersdienst voor jouw pakket.
Hieronder vind je de belangrijkste vragen en antwoorden over het thuis afleveren van je bestelling.

Levertijden
De levertijd van onze standaardmaten collectie is 1 - 2 werkdagen.

De levertijd van onze op maat horren collectie is 10 - 12 werkdagen.
Alle kant en klaar producten zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen ook afgehaald worden.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@horrenwinkel.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

 1. Die reeds gemonteerd zijn geweest.
 2. Waarvan enige toebehoren in de verpakking ontbreken.
 3. Die op verzoek van de consument speciaal op maat gemaakt zijn.

Garantie

 1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

 2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

 3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 4 weken na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

 4. De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

 5. De garantie geldt niet indien:
  - De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken.

  - De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van niet volgen van de voorschriften die de fabrikant heeft gesteld tijdens montage en of gebruik hiervan.

Filters
Sort
display