Zoek

Dubbele schuifpui

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Rolhor voor deuren S700 - Dubbel | Maatwerk

123100169
De rolhor voor deuren is eenvoudig te bedienen. De rolhor kan op het kozijn en in het kozijn gemonteerd worden. De sluitingen van de horren zitten verborgen in de geleiders.
€0,00

Plisséhor voor deuren S900 - Dubbel | Maatwerk

MTM_S900_PLHD
De dubbele plisséhor voor deuren is een eenvoudig te bedienen en installeren hordeur. Voorzien van geplisseerd gaas, een onderdorpel van slechts 5mm en een stevig en duurzaam kettingssysteem voor de gaasgeleiding. De twee delen sluiten naadloos tegen elkaar aan. Deze hor is ook makkelijk te verwijderen in bijvoorbeeld de wintertijd. De plisséhor wordt altijd in het kozijn geplaatst. Bij een breedte vanaf 160 cm per deur wordt er altijd een tussenstijl geplaatst.
€0,00

Bruynzeel Plisséhor voor deuren S500 Grıjs

Bruynzeel De plisséhor voor deuren s500 is een in grijs kunststof en aluminium uitgevoerde plissédeur. Geschikt voor naar buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Links en rechts te monteren. Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien. De stelruimte in de bovenkap zorgt ervoor dat de plisséhor altijd in een kozijn van een standaard deur van 211,5 cm past.
€149,00

Bruynzeel Plisséhor voor deuren S700 Wit

Bruynzeel De plisséhor voor deuren s700 is een in wit aluminium uitgevoerde plissédeur. Geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Met het opbouwkader is de deur ook op het kozijn te plaatsen. Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien. De plisséhor s700 is in de breedte en hoogte inkortbaar. Voorzien van een extra lage ondergeleider van 7 mm. De greepstijl is voorzien van een interne magneetsluiting
€199,00
Close
Filters Clear All
Filters
Sort
display