Zoek

Over ons

Waar staan wij voor?
Bij Horrenwinkel.nl  focussen wij ons volledig op het leveren van stijlvolle, betaalbare en duurzame Bruynzeel horren. Wij zijn de Bruynzeel horren specialist. Daarnaast is een eerlijke en meedenkende klantenservice bij ons de norm. Op die manier garanderen wij u de beste hulp met het vinden van uw perfecte hor. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op.

Onze missie
Op dagelijkse basis werken wij aan het vinden van de beste en duurzaamste Bruynzeel horren. Door onze specialisatie zijn wij altijd in staat om een passende aanbieding te doen. Ideaal voor uw portemonnee! Door deze effectieve werkwijze garanderen wij u van de hoogste kwaliteit Bruynzeel hor voor de beste prijs.

Persoonlijke Advies
Het vinden van de perfecte raam of deur hor kan soms een lange zoektocht zijn. Bij Horrenwinkel.nl geloven wij dat dit anders kan!
Wij helpen u graag met persoonlijk en deskundig advies. Op deze manier vindt u zonder twijfels een stijlvolle hor die volledig aan uw wensen voldoet.
Zowel standaard als maatwerk.

Montage service aan huis
Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, bieden wij naast een snelle levering ook handige montageservice aan huis.
Zo kunt u razendsnel en moeiteloos genieten van uw nieuwe horren (op maat). Bezoek onze montage pagina voor meer informatie.

Ruim assortiment
Door het nauwe contact met onze Bruynzeel leverancier zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en aanbiedingen.
En we leveren alles wat Bruynzeel op de markt brengt.

Hoge kwaliteit
Bij Horrenwinkel.nl profiteert u altijd van de hoogste kwaliteit. Al onze producten zijn namelijk gemaakt met oog voor duurzaamheid.
Op die manier geniet u jaren van onze Bruynzeel horren.

Filters
Sort
display